ALU bravarija / stolarija

Aluminijumska stolarija ekonomski je isplativa, imajuci u vidu veoma dug vek trajanja, kao i prednosti, kao sto su: termo izolacija, akusticna izolacija. Dobra zavrsna obrada cini je otpornom na vremenske uslove (sunce, kisa, mraz). Pogodna je za zastakljivanje stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata. Aluminijska stolarija posebno je pogodna za izradu elemenata sa vecim statickim zahtjevima. Istodobno je lagana ali i vrlo cvrsta te potpuno otporna na hrdu.


lprofil

�STARTPRODUKT� koristi najnoviju tehnologiju u proizvodnji vrata i prozora od aluminijumskih profila po sistemu "FEAL" Prozori i vrata se rade sa i bez termo prekida. Vrata i prozori izradeni od aluminijuma su spremni da odole vremenu. Aluminijum za razliku od drugih materijala ne apsorbuje vodu, ne mjenja boju, ne oksidira i ne korodira.


 

Sistem kliznih i harmo vrata


harmo

 

Zahvaljujuci obliku i funkcionalnosti, klizna i harmo vrata zauzimaju sve znacajnije mjesto u savremenoj gradnji. Ova vrata se mogu tako sklopiti da u otvorenom polozaju zauzimaju minimalnu sirinu te prolaz prema van ostaje potpuno slobodan . Idealna su za poslovne prostore , ugostiteljske objekte, a u zadnje vrijeme sve se vise koriste i za objekte individualnog stanovanja


 

Zimski vrtovi


kucica

Da li se radi o zatvaranju terase, balkona ili o pokrivanju bazena, sistemi za zimske vrtove mogu se savrseno prilagoditi svakom Objektu. Moze se raditi i u ALU i PVC varijanti. Sistem profila je tako prilagoden da je moguc svaki oblik gradnje, od malih dogradenih prostora uz kucu do samostalno stojecih. Osim sto se dobije dodatni stambeni prostor , moze se koristiti i kao dodatak poslovnom objektu posebno u ugostiteljstvu.

 

KATALOG

katalog slika mala

C

ce4