PVC stolarija

 

PVC stolarija zadovoljava visoke zahtjeve i cini zivot laksim po pitanju malih stvari. Obimni program posjeduje odgovarajuce resenje za svaku vrstu arhitekture, od tradicionalnog do modernog stila, od trenda do komotnog, a sve pomocu savrseno uskladenih profila i zaptivki. Prozori su veoma trajni i otporni na vremenske uticaje zbog upotrebljenih materijala visokog kvaliteta i kvalitetne obrade. PVC profili se nikada ne moraju premazivati bojom i imaju veoma glatku povrsinu, sto olaksava njihovo ciscenje.

 

prozor


 

Vrsta profila


gealan


STARTPRODUKT u svom programu proizvodi PVC stolariju po sistemu renomiranog njemackog proizvodaca GEALAN . Posebno je zastupljen sistem profila S 8000 IQ sa 6 komora sa dubinom ugradnje od 74 mm. U nasoj proizvodnji se koriste okovi iz sistema G-U i Rotto.


 

Paleta boja


boje


PVC stolarija ne mora biti iskljucivo bjele boje. Ona moze biti u Vasoj omiljenoj boji ili da ima izgled drveta. Sto omogucuje potpuno uskladivanje boje vase stolarije sa vanjskim izgledom stambenog objekta i unutrasnjim uredenjem prostora.


 

Sisten unutrasnjih i vanjskih roletni

roletna


Bez obzira da li planirate gradnju nove ili rekonstrukciju stare kuce,inovativni sistem roletni je pravi izbor za Vas. Roletna ne predstavlja samo zastitu od svjetla i nezeljenih pogleda, vec svojom dobrom zvucnom izolacijom doprinosi znacajnom smanjenju buke koja dolazi spolja. Spustene roletne redukuju suncevo zracenje i doprinose prijatnoj svezini u Vasem stanu.
 

KATALOG

katalog slika mala

C

ce4