Sekciona i rolo vrata

Kućna sekciona vrata


vrata


 

Optimalna su varijanta za zatvaranje garažnih prostora. Garažna sekciona vrata se rade do visine 3 metra. Stijenke su od pocinčanog i plastificiranog lima s ispunom od poliuretena, debljina 42 mm, koji garantuje dobru termičku i akustičnu izolaciju. Visina panela 500 i 600 mm. Otvaranje je moguce ručno ili pomoću daljinskog upravljača.

 

Brave su otporne na zaleđivanje što je vrlo bitno u hladnim zimskim mjesecima. Sekcijska vrata pružaju Vasoj kući estetiku i visoku funkcionalnost. Vrata se rade u više boja po RAL kartii isporučuju po željama kupaca.


 

Industrijska sekciona vrata


plavavrata


Vrata visine preko 3 metra spadaju u kategoriju industrijskih vrata. Predstavljaju optimalnu varijantu za zatvaranje većih prostora (tvornica, hala, radionica, itd...). Napravljena su od pocinčanog plastificiranog lima s ispunom od poliurena debljine 42 mm. Otvaranje je moguce ručno ili pomoću motora smještenog ispod stropa. U sklopu ovih vrata moguća je ugradnja prozora kao i vrata za prolaz osoba. Sekcijska vrata mogu biti s panelom i staklenom ispunom.


 

Rolo vrata


malavrata

Rolo vrata i industrijska vrata su vrlo praktična jer zahtjevaju malo prostora za ugradnju. To je vrlo značajno kad nemate dovoljno prostora ispred vaše građevine ili garaže. Rolo vrata mogu se ugraditi na razlicite načine: na unutarnju stranu, na vanjsku stranu ili unutar samog otvora prostorije ili garaže, prema izboru ili u skladu s mogućnostima građevine. Sastoje se od aluminijskih lamela 77x20 mm punjenih poliuretanom, bojene po RAL karti. Otvaranje je moguće ručno ili pomoću motora smještenog ispod stropa, s centralom i prijemnikom, daljinskim upravljačem i kompletnim mehanizmom za osiguranje.

 


  

KATALOG

katalog slika mala

C

ce4