Proizvodi

Gradjevinska limarija i krovopokrivacki radovi

 

krovnizidnipanel

 

Montaža građevinske limarije i krovopokrivanje nezaobilazan je segment ukoliko se želi postići željena funkcionalnost bilo kod jednostavnih, a još više kod razvedenih krovnih površina. Osim funkcionalnosti građevinska limarija podiže estetski dojam ne samo krova, već i cijele kuce.

 

Imajući sve te činjenice u vidu, "STARTPRODUKT" moze Vam ponuditi građevinsku limariju i krovopokrivačke radove od raznih vrsta materijala, raznih oblika i raznih dužina, i to prema Vašim željama i stvarnim mjerama vaseg krova.

 


 

 

Metalne / čelične konstrukcije


primar

 

Čelične konstrukcije su dominantne u savremenom građevinarstvu zahvaljujući velikim rasponima koje savladavaju, preciznim detaljima, mehaničkim karakteristikama i neograničenim oblikovanim mogućnostima. Dodatno, savremene težnje ka održivoj gradnji zahtevaju sirovine koje se mogu relativno lako reciklirati, a čelik među građevinskim materijalima u ovome zauzima prvo mjesto.

Na svim čeličnim elementima vrši se odgovarajuća priprema za zavarivanje ovisno o vrsti zavarenog spoja. Odgovarajuća antikorozivna zaštita vrši se po svim pravilima struke ili zahjevu kupca te se nakon završene montaže korigira završni sloj.

 


 

 

Sekciona i rolo vrata

 

vrata

 

"STARTPRODUKT" d.o.o. vrsi izradu sledećih tipova sekcionih i rolo vrata:

 

* Kućna sekciona vrata

 

* Industrijska sekciona vrata

 

* Rolo vrata

 


 

 

PVC stolarija


slajd3

 

PVC stolarija zadovoljava visoke zahtjeve i cini zivot laksim po pitanju malih stvari. Obimni program posjeduje odgovarajuće rešenje za svaku vrstu arhitekture - od tradicionalnog do modernog stila, od trenda do komotnog, a sve pomoću savršeno usklađenih profila i zaptivki. Prozori su veoma trajni i otporni na vremenske uticaje zbog upotrebljenih materijala visokog kvaliteta i kvalitetne obrade. PVC profili se nikada ne moraju premazivati bojom i imaju veoma glatku površinu, sto olakšava njihovo čišćenje.


ALU bravarija/ stolarija

 

Aluminijumska stolarija ekonomski je isplativa, imajući u vidu veoma dug vek trajanja, kao i prednosti, kao sto su: termo izolacija i akusticna izolacija. Dobra završna obrada čini je otpornom na vremenske uslove (Sunce, kiša, mraz). Pogodna je za zastakljavanje stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata. Aluminijska stolarija posebno je pogodna za izradu elemenata sa većim statickim zahtjevima. Istovremeno je lagana ali i vrlo čvrsta te potpuno otporna na hrđu.

 


 

 


 

KATALOG

katalog slika mala

C

ce4