Startprodukt
O nama

Preduzeće STARTPRODUKT d.o.o. je osnovano 1993. godine sa sjedištem u Prnjavoru kao limarsko-bravarska radnja. U početku svoga poslovanja preduzeće je izvodilo bravarske i limarske radove i bilo je jedno od prvih registrovanih preduzeća u toj oblasti.

Vremenom preduzeće proširuje svoju djelatnost na izradu i montažu čeličnih konstrukcija, krovopokrivanje svim vrstama lima, proizvodnju ALU i PVC fasadne stolarije.

Radnici su osposobljeni da kvalitetno izvedu radove, prema standardima i zahtjevima investitora. Oni su zajedno sa menadžmentom preduzeća omogucili da "STARTPRODUKT " postane prepoznatljiva firma, i da se stečeni renome bazira na bogatoj referenc listi izvedenih objekata, pouzdanosti, dokazanom kvalitetu i strogom postovanju ugovorenih rokova.

Poslije više od decenije uspješnog poslovanja STARTPRODUKT d.o.o može se pohvaliti da je jedna od vodećih fimi u oblasti:

- Gradjevinska limarija

- Krovopokrivački radovi

- Izrada i montaža čeličnih konstrukcija

- Monatažne hale

- Proizvodnje PVC stolarije

- Proizvodnje ALU bravarije

Nasa pouzdanost je prepoznatljiva kako kod naših poslovnih partnera tako i kod krajnjih kupaca. Materijali i sistemi koji se koriste su certificirani prema najstrožim normama međunarodnih instituta, a nas proizvodjački sistem posjeduje certifikate ISO standarda.

 

 

KATALOG

katalog slika mala

C

ce4